Ännu en seg dag..

Usch ja.. Vad har vi gjort idag?? Hmm.. Inte så mycket tyvärr.. Börjar bli dålig på att hitta på saker.. Märks lite på Felix med. Han älskar när det händer saker hela tiden. Gör det inte det blir han lite frustrerad och bråkig.. Nu har vi tagit det megalugnt i 3 veckor och han verkar nästan lite deppig över det. Vi brukar ju aldrig vara hemma, men nu för tiden är vi alltid hemma. Våra vänner verkar bli färre och färre.. Ingen vill eller har tid att leka med oss mer.. Vi har Elin (grannarna) som vill leka så ofta de kan och det är bra, vi har även Anna och Elliot som försöker leka med oss så ofta det går och vi gillar verkligen leka med dem, men vi vill komma iväg till andra barn med som vi brukar..

Jag tycker att jag frågar alla mina vänner med eller utan barn så ofta och får hela tiden nej så jag börjar tröttna på att vara den som frågar hela tiden så det är oftast lättare att bara vara vi istället för att lägga ner tid och ork på att få någon intresserad av att vara med oss.. Undrar om vi är jobbiga eller vad det är. Det är ju inte så att jag tjatar på en kompis hela tiden så det kan inte vara det.. Jag förstår så klart med att de som inte har barn jobbar och har inte tid så ofta, och de som har barn har så klart andra vänner med.. Men istället för att de säger ”nej jag jobbar den dagen, kan vi ta det det där datumet istället”, ”eller vi ska hälsa på den familjen den dagen men vi kan väl ses den där dagen istället”, så säger de ”nja.. Eh.. Vi har inte tid, men vi hör av oss så snart vi kan träffas.. Det blir en dag snart..” Tror jag brukar säga till mina vänner när de blir nobbade så att det bara är en dålig ursäkt och att de inte vågar säga, ”hey vi gillar inte dig mer så sluta fråga oss.. Vi vill inte ses..” Nåja.. Är de riktiga vänner så återkommer de väl när de har tid. Några har sagt att de ska återkomma och att de vill men det har många av dem sagt sen midsommar.. Det är länge sen.. Nåja.. Jag orkar inte fråga mer så jag lägger ner. Är de riktiga vänner ändrar de attityd innan de inte har oss kvar som vänner.. :-/

Nåja.. Åter till dagen. Felix började sin morgon med ett besök på balkongen för skoprovning av de nya kängorna.

Sen tog vi en tur i vagnen efter lunch så Felix kunde sova lite.. Det var lugnt och skönt på stan.. Märks att alla börjat jobba igen efter semestern..

Snart var dagen över och sonen såg rätt trött ut efter en massa bus här hemma.. Han satte sig i sin bönsäck och bara glodde på tv..

Så på onsdag ska vi leka med underbara Elliot och Anna igen.. Så roligt, sen på torsdag blir det besök till Pingvinens förskola.. Så roligt ska det bli. 😛 Till helgen blir det kräftskiva hos sambons päron.. Muuuums..

Lämna en kommentar