Det har hänt så mycket senaste dagarna att jag inte haft tid att skriva. Men nu så..

Vi har varit på skjutbanan och hos vänner i kristianstad. Alla tyckte han var så go och fin.. Det verkade vara ett måste att krama honom. Ja så går det när man är finaste bebisen med den finaste mamman och finaste pappan.. haha. Då blir man go och glad, och får ett kexchoklad.. haha kommer senare i inlägget faktiskt.. 😛

Felix ville så gärna sitta längst fram så han kunde se allt.. Han tyckte det var spännande att se alla röda och gröna prickar komma upp på väggens svarta tavlor.. Lite då och då klappade han händerna som om han förstod att det blev ett bra skott..

Men när han inte satt längst fram så sprang han rundor och skulle be alla smaka på en kaka.. 🙂

Men det är så tröttsamt att vara iväg så Felix måste ibland vila middag hemma i mammas och pappas säng. Då passar han på att breda ut sig över alla kuddar.. Det blir mjukast så. 🙂

Men sen var vi på farmors jobb här om dagen och käkade lunch. Då fick Felix en present av personalen i matsalen. En sportlunch. Hehe.. Gott!!

När man ätit godis och så måste man bada.. Det är en sak Felix älskar..

Här ger han order till alla badankor.. Han är ju the master of the badankor.. hehe

”Jag, kapten Felix, härskare över alla badankor befaller dig nu att överge diskhon.”

Men det kommer ett tillfälle när han känner sig som ett russin och vill själv överge badkaret. 😛

I övrigt har vi inte gjort så mycket mer, men de lilla vi gjort har varit mycket och stressigt. Våren har ju börjat komma med så vi är mycket ute och går.

En kommentar till “Sömn och skytte kräver energi..”

  1. Julius skriver:

    Underbar bild när han sover.

Lämna en kommentar