Blandade känslor :-( :-)

Det har varit en lång dag idag. Jag vaknade glad och utvilad då min underbara gosse sovit hela natten inne hos sig. Sen blev det stressigt, sen var det skitväder när vi skulle köra. Väl framme hos mormor var allt bra igen och jag blev glad igen. Bilen nämnades på service sen åkte vi med mormor mot Willy´s..

Willy´s var roligt. De hade många billiga grejor.. Men Felix tyckte bäst om vagnen..

Sen blev det god lunch hemma hos mormor.. Falukorv och gräddstuvade mackaroner.. Smaskens! Felix hjälpte mormor med att laga maten..

Sen var det skitväder på vägen hem. Bilen blev dyr och snön öste ner. Felix ville ha mat och jag kunde inte se vägen. Jobbigt.

Det bästa på dagen är att vi fått vara med mormor en heldag och bara haft det lugnt. Saknat pappa lite men det har varit ok ändå.

Det sämsta på dagen är att jag blev lite besviken när jag fick veta att delar av min familj beter sig som treåringar och ska vara tråkiga. Sånt man får ta i guess men för mig är det oacceptabelt och sånt beteende från vuxna människor ger dåliga vibbar om man säger så. Nåja, allt har iaf löst sig på sätt o vis. Hoppas det blir bra till slut.

Men dagen har varit bra över lag och nu är jag trött, seriesugen och godis/oboysugen så nu stänger jag datorn och slappar några timmar. 😛

Lämna en kommentar