Dagis..

Idag har vi varit på Pingvinens förskola, dagiset som vi hoppas Felix kommer in på. Det är ett mycket mysigt och fint dagis med mycket trevlig och mysig personal.. Jag som är lite nojjig med att lämna Felix någon stanns kände på någon vänster att jag hade kunnat lämna honom några timmar där redan idag.. Då är det något positivt där. 🙂 Så nu åker papperna in och så får vi se om det kan bli där. De andra dagisarna ska få besök i nästa vecka men jag tror inte att de kan slå detta dagiset.. 😛 Ska dock inte lova för mycket redan nu.

Tyvärr blev det ingen bild från dagiset för jag var för upptagen med att få all info.. 🙂 Fler bilder kommer vid nästa besök..

När Felix sovit middag så var klockan redan 16 så det var dags för mat och sen drog vi och handlade. Jag behövde min mjölk.. Och Felix behövde blöjor.. Hehe.. Efter handlandet gick vi och hämtade pappa.. Felix slapp sitta i vagnen på väg hem.. Han satt på pappas axlar istället.. Han skrattade typ hela tiden men så klart inte när jag skulle fota..

När vi kom hem spelade Felix lite på min iphone. Han kom upp i soffan och satte sig på knä bredvid mig och ville spela lite.. Han satt så fint och snällt så det var väl klart att han fick.. Först blev det lite ”engelska ord-pyssel”..

Sen blev det Rally.. 😛

I morgon blir det nog storhandling eller nått liknande.. Det måste iaf hända något.. 🙂

Lämna en kommentar