Datorlek, bus och mys..

Morgonen började ganska mysigt. Jag satte mig i soffan och drack oboy, snart efter fick jag höra en massa skratt från köket.. Babyskratt.. Jag gick ut och fann dessa två sittandes i köket..

Felix satt vid min gamla gamla laptop och lekte.. Sambon brukar inte riktigt tycka att det är ok men i morse så var det en annan sak. Den används inte och är inte alls speciellt värdefull längre.. Hehe..

Så han fortsatte att leka, trycka och skratta..

Den var till och med igång.. Borde haft lite barnspel på den. Kanske kan vi installera det till honom..

Efter lite loppis så drog vi till farmor och farfar så att pappa kunde fixa till sitt gamla rum så Felix kan ha det som lekrum snart. Felix fick spela lite musik.. Glad gosse vi har..!

Dock fick han inte spela själv så mycket.. Antingen störde farmor..

Eller så störde farfar..

Snart var det dags för lite mat till Felix. Han fick äta lite ”Goggiii” själv..

När gossen hade sovit lite så fick han hjälpa farmor att vattna blommor..

Han gillar att vattna blommor.. Inte bara hos mormor, farmor med.. 🙂

När pappa var klar på ovanvåningen så drog vi och käkade lite på restaurangen.. Under tiden vi åt så passade en fågel på att bajsa på min bil.. Jävla fåglar..

Jävla skit, bokstavligt talat.. Jag får dra och tvätta av den i morgon..
När vi kom hem efter Ödåkrabesöket så var det dags att natta bebisen direkt.. Välling och sen hopp i säng.. Det har ju börjat bli lite kallt om nätterna nu så han använder pyjamas och täcke igen.. Inte bara blöja och t-shirt som han gjort hela sommaren.. Mysigt att ha pyjamas ju.. Så fryser man inte om man hamnar utanför täcket..

Så vi får väl säga godnatt fast att vi inte ska sova nu. Sonen sover så nu blir det slapp i soffan..

Lämna en kommentar