En resa till Malmö..

Felix hittade min gamla ”hamster” som jag köpte när jag gick på högstadiet ur en ”5 kronors snurra”. Han gillar den för när man drar i snöret så vibrerar den.. Det kittlas.. Hihi..

Inte ens när han skulle titta på ”Tess och Ubbe” så släppte han den.

Men sen var det dags för att rulla mot knutan för att hämta min vän Jeanette.. Och Felix väntade jättelänge tyckte han..

Så han tröttnade på att vänta efter 2 minuter och då började han leka lite med sina nycklar som han hade tagit med sig ner till tågen för att visa upp..

Men hon kom till slut och då rullade vi ner till Malmö.. Vi stannade sedan på en restaurang som hade jättegod fläskkarré till otroligt billigt pris. Och de hade plats för Felix vagn med.. 🙂

Men innan maten kom in fick Jeanette smaka en majskrok av Felix.. Förrätt.. 😛

När vi, efter en hel dag med shopping, skulle åka hem så satte sig Felix på ett mycket underligt sätt.. Varför kunde vi inte lista ut..

Väl hemma blev det iPhoneslapp för mig och välling för gossen min. Han hade sen lite svårt att somna så vi satt och myste i 5 minuter i soffan på hans rum sen somnade han.. 45 minuter tog hela nattningen ikväll.. Det brukar ta mellan 5-15 minuter..

Lämna en kommentar