Handledag..

Ja förberedandet av resan till England har börjat.. Jag hade helst gjort allt idag, packa, handla, tvätta, städa mm, men jag får spara lite till i morgon och torsdag. Jag hoppas ju på en fika med Anna och Mira med i veckan innan vi åker.. Anna gör ju den goooooodaste äpplepajen som finns.. Muums..

När pappa hade gått till jobb somnade Felix snabbt i sängen. Skönt.. Jag har lite problem med ryggen igen och behövde ligga med värmedyna lite.. Han sov dock i 3 timmar.. De va rätt jobbigt att ligga stilla.. Haha men han blir såååå mycket roligare när han sovit ordentligt.

Men idag fick min lille gullegris hjälpa till att handla så vi åkte först till biltema med pappa och handlade lite slang till cykeln så vi kan ut och cykla snart, men främst för att pappa ska ha en cykel att ställa på gåsebäck så någon kan sno den.

Sen for vi ut till väla och handlade en present till pappa, som han än inte lyckats lista ut vad det är trots att han önskat sig en sådan..

Efter det bar det av till Willys.. Sista anhalt.

Han tyckte det var roligt att putta på vagnen och springa runder som en liten galning.. Haha. Men ibland får man stanna lite och vila. Och nej, han bajsar inte..

Vi hämtade farmor på jobb då vi hade hennes bil, så följde hon med hem en runda och lekte med Felix. Skojj ju..

Men sen på kvällen efter hans kvällsmat så snubblade han och slog i de övre framtänderna i sin lilla briospis så de sprutade blod.. PANIK!!! Men jag kände på tänderna när han lugnat sig och det slutat blöda och de satt fast hårt så det var ingen fara. Ska nog ta en runda till bvc ändå i morgon och kolla så allt är ok. Det är ju så nära så..

Lämna en kommentar