Måndag = Dagis!! <3

Felix hjälpte Linn i tvättstugan i går när vi var nere för att boka om vår tid från igår till tisdag.. 🙂 Felix gillar att tvätta.. Hihi.. Han vet var allt ska någon stans och hur man startar mm..

Jupp Felix var på dagis idag igen.. Han blev lite ledsen o arg när jag skulle gå. Men enligt fröken så blev det bra igen efter ett tag när de hade lekt lite i hallen med leksakerna i lugn o ro.. Dagis igen i morgon.. Får hoppas det blir bättre då..

Medan Felix var på dagis åkte jag och handlade lite.. Så skönt att få det gjort på 20 minuter istället för 1 timme.. 🙂 Han är visserligen underbar att ha med men det blir extra bökigt.. Men han lekte med CityGross-papperskassen när vi kom hem från dagis.. 😛 Han gick från sitt rum o ut i hallen ett par gånger och krockade med dörröppningen nästan varje gång.. Hihi.. Gulligt var det iaf..

Fick även handlat en dammsugare tack vare farmor o farfar.. 🙂 Tack så mycket.. Se så fin den är..

Jag ska passa på att plocka ut allt julpynt i morgon när han är på dagis. Det har inte blivit gjort än men snart så!! 😀 Sen ska jag ju äta något med.. Får se vad det blir. Felix ska ju äta på dagis precis som idag.

Oh.. Vi gick dit 10 min innan han skulle hämtas idag för att kunna smyga lite på honom o se hur han beter sig när han äter och sånt.. Hihi.. Såååå roligt.. 😀 Han var jätteduktig så nu vet jag vad jag kan räkna med här hemma.. Men han äter själv här hemma med men är fortfarande kräsen på vanlig mat. Han har dock tjatat om kalops så jag får väl göra lite kalops i morgon så han slutar tjata.. 😛 Kanske inte smakar som på dagis så då kanske han inte äter det. :-S Nåja. Det blir bättre o bättre.. <3

Lämna en kommentar