Mors dag..

Min son gav mig en udda present på mors dag.. Jag fick en hård häl i ansiktet redan kl 06.oo i morse, han brukar vakna runt 8 och då pussas, så de va lite trist.. Sen gick jag upp och insåg att jag hade väldigt ont i min rygg. Då blev jag sugen på att lägga mig och ha upp sambon, men så insåg jag att det var min morgon att gå upp och hans att sova.. Suck!

När dagen hade gått några timmar så var det dags för mormor o gänget att komma. Vi drog ner till Österns pärla och käkade.. Så gott..! Det är dock en restaurang där vi är stammisar så detta visste jag ju så klart innan..

Det visste Felix med.. Han ville visa sina favvisar..

Men han fick lite räkchips så satt han så tyst så..

Efter de timmarna där och alla var mätta så drog vi hemmåt igen så min kära mor kunde få sin present från mig och brorsan, en underbar bukett blommor, om jag får säga det själv, samt 4 triss i ett fint kort. Önskar nästan det själv faktiskt på mors dag.. (hint till Felix och Sambon inför nästa morsdag..) 😛

När detta med var avklarat så drog vi sen vidare till Ödåkra och nästa mamma, nämligen farmor.. Det blev restaurang även där.. Lagom mätta vräkte vi i oss lite till. Gottit.. Men när vi var mättare än mättast ville Felix spela på spelemaskinerna..

Det stod 18 år på skärmen.. Hmm vad kan de betyda.. Äh, mamma klickade bort det..

”Hey.. Nån som har några kronor?!?!”

”Jo.. Mamma hade visst några kronor.. Game on!!”

Sen bar det av hemmåt.. I morgon är det en ny vecka.. Hoppas att få träffa min kära lilla Anna och hennes sötingar.. Felix har saknat Mira, det kan jag lova.. Det går nog inte en dag utan att han kommer och säger ”Ija, Ija..” och pekar på dörren..  Vi får väl se.. 🙂

Lämna en kommentar