Mysigt med skooooog..

Dagen började ganska roligt. Felix kom springande med sina stövlar efter att han hade fått välling.. Så de hamnade på fötterna och satt på i nästan en timme..

Han stannade lite då och då för att kolla in sina superfina stövlar..

Det är nästan som om mormor kände Felix väldigt väl.. 😛 Det står nämligen ”There is a monster living in my shoe” på stövlarna.. 😀 Stämmer på pricken..

Vi drog ut till Pålsjö skog med Anna och Mira efter lunchen..

Efter en liten promenad med barnen i vagnen var det dags för att stanna och fika med lite våfflor.. Då passade barnen på att leka lite.

När fikan var slut och barnen hade fått lite mellis så drog vi vidare.. Men Felix stack åt ett annat håll..

Och efter kom Mira.. 😛

Vi fick följa efter dem och se vart de tog vägen.. Men efter bara en kort bit så satte de båda sig ner. (med 20 meters mellanrum) Närmst satt Mira med en torr gammal bulle som ankorna skulle ha..

Sen kom Felix..

Han satt och kastade löv.. Sen busade han en massa med löven..

Men till slut kom vi vidare..

..ANKOR!!!

Det roliga var att efter några minuter av ankmatning insåg vi att det även fanns megafiskar i vattnet.. Så det gick mer över till fiskmatning.. 😛 Men här har ni Herr och Fru Anka.. Mouahahaha..

De kom på en liten strandpromenad.. Men de kom väldigt nära för att få mat.. Själviska de där Ankorna.. 🙂

Ja det var denna vackra dagen.. Tack till Anna och Mira.. Snart blir det Anna, Mira och … Då måste jag bara ha egen bil.. Annars kommer vi inte kunna hänga med på mer sådant här mysigt.. Och det vill vi ju..

Lämna en kommentar