När tar det slut?!

Vi var säkra på att Felix var frisk i måndags då han inte spydde o inte hade feber och sprang runt som vanligt, men han har varit lite ”nere” ett par dagar och idag hade han feber och illamående i magen. Vi tror han har lite vätskebrist då han har lite diaré precis som vi andra i familjen. Vi mår lite sunk allihop och ingen har någon direkt matlust trots diverse dieter..

Trots att jag mår kasst så mår jag nog bäst av alla tre. Jag fick nån förkylning i tisdags som jag nu tror att sambon o sonen fått.. De verkar må så slött som jag gjorde tisdag o onsdag.. Så lördag bör de vara ok igen.. Så synd om Felix dock som precis haft kräksjukan med.. 🙁 åsså vill han inte ha sin välling så det är lite svårare än vanligt att få i honom nån mat alls.. Hoppas han börjar snart igen så att han går upp i vikt igen snabbt..

Såhär såg Felix ut i tisdags efter dagis.. Han firade på Mc Donalds med pommes för att han var frisk..

Igår satt han bara o målade lite efter dagis, då började tröttheten synas på honom. Har sen dess pressat i honom dricka som bara den.. Liiiiter med vatten..

Idag ville han inte ha mat på dagis då det var grönsakssoppa och när han kom hem fick han lite kiwi, lite banan o lite äpple men inte så mycket av varje.. 🙁 Sen eftersom han inte äter välling får vi flytta kvällsmaten till senare så han var lite ledsen medan jag handlade för han var lite hungrig.. Men när han fick sin mat åt han 4 skedar av sin favvomat o sen ville han inte ha mer.. Så försöket att mätta honom innan nattning sket sig ändå.. Hatar när han är sjuk o inte vill äta. Jag blir så orolig att han sover och är hungrig.. Stackare..
Ja han somnade iaf redan kl 18.40.. Han höll på att somna i min famn i soffan så vi lade honom i sängen o han somnade typ direkt..

Nu sitter jag själv i soffan o tittar på tv, klockan är bara 20.00 och mina stackars familjemedlemmar sover redan. Lite ensamt är det men jag vill hellre se dem friska snarast än att de är uppe med mig. Aja.. Jag får väl också sova snart och drömma att mina gossar blir friska, o att Felix börjar med sin välling igen på morgon o kväll o allt återgår till det normala.. För det här med maten knäcker mig kan jag ärligt säga. Ett barn ska vara mätt och lyckligt, inte sjukt, hungrigt och trött.. 🙁 Älskar min gosse så.. <3

Lämna en kommentar