Jepp Felix åkte på denna udda sjukdom. Han påverkades inte så mycket men detta var ett tecken på det. Smultrontunga!

Då får man käka Kåvepenin. En blandning av bakpulver, vatten, socker och något äckligt smakas det som iaf.

Vi fick lite rabarber av Rikard på sambons jobb. Det blev saft av det.. Muuuuuums!

Felix tycker inte det är så roligt att vara hemma när alla andra barn är på dagis men han gör de bästa av det och leker med leksaker som han inte lekt med på ett tag.

Sen skulle vi ha lunch. Men skulle vi ha pannkakor eller plättar? Vi var oense så vi gjorde båda.. Hihi.

Vi åkte även en runda till tropikariet.

De har ju fått bebisar som sagt. Och vi har årskort så vi kan gå dit när vi vill..

Dock är surikatbebisen så trött alltid så den sitter och sover! Hihi..

Felix njuter alltid på tropikariet. Speciellt med en klubba i munnen..

Det blev en del mys hemma med. Pappa och Felix gillar att slappa i pappas säng med pappas telefon. Jag får oftast inte vara med. 🙁 Men det ser mysigt ut. Jag får klappa på tösen i magen istället..

Morfar och Felix var på Busfabriken och lekte i går. Vi var nämligen i Halmstad och kollade på min framtida bil. (den betals och körs hem idag) och då fick vi ju passa på att gå på Busfabriken när vi var där.

Men Felix gjorde det tydligt för morfar att han hade saknat honom och att han älskar honom. Många kramar och en massa prat delades ut under dagen.

Vad händer i veckan? Jo, bilen kommer hem idag. Mazdan ska städas och säljas. Det blir en mammaträff med massa Latte på stan på torsdag, läkaren på fredag med UL och sambon ska få följa med o titta på sin dotter.. Hoppas hon växt till sig lite nu så man inte behöver grubbla på det. Sen tillkommer säkert fler saker att göra under veckan. Det finns områden i lägenheten som än behöver städas.

Lämna en kommentar