Shutter Island! :-(

Jag måste börja med en supergullig filmsnutt med Felix sen igår.. Så underbar!

Sen kommer vi då till idag. Det har varit en bra dag idag. Lite tråkigt väder men ändå ok. Vi följde pappa till jobb i morse och gick därefter hem igen. Lite senare åkte vi och hämtade pappa, rullade vidare till farmors jobb, åt middag, lämnade pappa igen och körde mot väla. Felix somnade i bilen så jag passade på att köra och kolla upp en adress som jag ska till i morgon. Efter det köpte vi ett regnskydd till sulkyn och åkte sedan till Anna och Elliot.

När jag berättade för Felix att vi skulle köra till Elliot så började han skratta, skrika ”Eeeeellliooooott” och ”buuuuusaaaaa”.. Hihi.. Hela vägen ner till Anna och Elliot höll han på. Roligt.

Väl där busades det massvis.. Men efter ett tag gick de och satte sig vid tv:n. Elliot startade en film..

Felix fick dock aldrig sitta i sittsäcken för Elliot så han satte sig i soffan och då gick Elliot med dit och satte sig..

Anna förstod först inte varför de inte satt närmre varandra, men sen kom hon på att hon lagt sina nymålade fina tavlor mitt i soffan.. Hehe.. Synd jag inte fotade när vi fikade.. Det var suuuupermysigt idag.. Och i morgon ska Anna och Elliot passa Felix någon timme medan jag är iväg på möte. Hoppas det går bra. 🙂 Vill ju mitt troll ska ha det så bra som möjligt. Men Anna har så bra hand om barn så jag är inte orolig.

När vi kom hem och hade ätit mm och Felix hade gått och lagt sig så satte vi oss och skulle titta på film. Shutter Island blev det..

Kändes bra då den hade högt betyg mm. Men fy för vad jag hatar filmer där barn skadas eller mördas.. Innan vi fick Felix kunde jag titta på massa sådana filmer utan att det gör ont i hjärtat (såklart man tycker det är hemskt ändå men man har inte fått de där riktiga mammakänslorna). Nu kan jag inte se det. Jag mår så himla dåligt. Det känns verkligen djupt in i hjärtat.. Nej fy.. Filmen var bra i sig men hade de inte dragit in barnen i historien så hade jag varit mer glad för filmen. 🙁 Nu gråter mitt hjärta så nu ska jag slänga soporna, borsta tänderna, gå in och pussa på min sovande bebis och klappa på honom ett tag sen ska jag lägga mig i sängen och längta tills min bebis vaknar och vill in till oss så jag kan hålla om honom och bara mysa.. Jag vill aldrig mer se en film där handlingen blandat in barn som dör eller skadats. ALDRIG! Jag kan inte rekommendera denna filmen till någon som har barn. Har man ett hjärta med kärlek till sitt barn så är denna filmen mest till en plåga. Fy för. Har man inte barn men är känslig för scener med barn som skadas eller mördas så kan jag inte heller rekommendera detta. För er som inte är riktigt normalt funtade utan tycker det är helt ok att ha sådana scener i en film utan att ni känner smärta igenom hela kroppen så kan jag väl bara säga, take a look.. Filmen är mycket bra i övrigt om man kan ignorera sådana scener. Men godnatt på er. Hoppas jag inte för mardröm av denna film. Nu ska jag pussa på min bebis..

Lämna en kommentar