Väladag med lillfamiljen..

Vi hade redan bestämt oss för Väladag när vi fick ett litet sms i morse som gjorde mig sååå glad.. De va min käre vän Anna som ville ses på väla för de skulle med ut där idag.. 😛 Så klart kunde vi ses.. Hehe. Felix blev jätteglad när jag berättade för honom i bilen påväg ut att vi skulle träffa Mira och Neo och Anna.. Det syntes att han har saknat kompisarna..

Så fina små barn.. Hoppas lite på att man själv snart får en liten en till.. 🙂 Men tills dess får jag väl nussa lite med Neo.. Hehe 😛

Jag höll lille Neo idag när Anna skulle byta på Mira och jag kan inte, hur hårt jag än försöker, komma ihåg att min bebis, Felix, har varit så liten. Och Neo är större än vad Felix var när han föddes.. :-S Shit vad jag måste varit deppig.. Eller så är det så, man minns inte.. Vilket som så är Neo såååååå liiiiiiiiten..! Myyyyys..

Nåväl, när vi kom hem efter väla och handling så blev det lite fläskfilé med rotfrukter och sås.. Jag handlade lite kantareller och sådant med som vi ska ha i pastasåsen i morgon.. Muuuums säger jag bara..

Lämna en kommentar